Over vrijheid zonder grenzen

Wat is nou echt belangrijk voor een gelukkig leven? Deze vraag stel ik mezelf wel eens. En na hier veel over nagedacht te hebben ben ik tot de conclusie gekomen dat dit de meest belangrijke aspecten zijn voor mij: Gezondheid, veiligheid, ergens bij horen,  persoonlijke ontwikkeling en vrijheid. 

Dit blog gaat over het laatste onderwerp: vrijheid

Wat is vrijheid? Voor mij is vrijheid dat ik mijn leven volledig in kan richten zoals ik dat zelf wil. Om meer te reizen bijvoorbeeld. Of om nieuwe dingen te leren. Om andere mensen te helpen. En om meer plezier te maken en nog meer te genieten van het leven. 

Dankzij Tim Ferriss heb ik scherp waarop ik me moet focussen om dit te bereiken: Tijd, geld en mobiliteit. 

Mijn doel is om de juiste balans te vinden tussen deze drie onderdelen van lifestyle designOp het gebied van tijd gaat het mij om het hebben van genoeg vrije tijd om de dingen te kunnen doen die ik belangrijk vind, zoals: reizen, nieuwe dingen leren en plezier maken met vrienden. Als het over geld gaat, ben ik onder andere op zoek naar financiële vrijheid. En op het vlak van mobiliteit vind ik het belangrijk dat ik aan zo weinig dingen vast zit. Dus om zoveel mogelijk te kunnen gaan en staan waar ik wil, wanneer ik dat wil. 

Op dit blog schrijf ik over de dingen die ik leer over de onderwerpen tijd, geld en mobiliteit, met als doel om (nog) meer vrijheid in mijn leven te creëren. Lees je mee?

Heb je tips, adviezen of wil je me bereiken ergens over? Laat het me weten!

Neem contact op: